Friday, December 28, 2012

ποιος δεν αγαπά hello kitty

όμορφα σχέδια στα νύχια 100 διαφορετικά σχέδια με μόνο 12$ και δωρεάν μεταφορικά 
beautiful designs on nails 100 different designs with only $ 12 and Free Shipping

<a href="http://www.bornprettystore.com/product_info.php?ref=1336&products_id=359&affiliate_banner_id=1" target="_blank"><img src="http://www.bornprettystore.com/affiliate_show_banner.php?ref=1336&affiliate_pbanner_id=359" border="0" alt="100 pcs Cane Nail Art Fimo Fruit Shaped Stick w/ Cutter"></a>



 ποιος δεν αγαπά hello kitty εγώ δέν μπόρεσα να αντισταθώ στο όμορφο αυτό κόσμημα 
$4.75
<a href="http://www.bornprettystore.com/product_info.php?ref=1336&products_id=1894&affiliate_banner_id=1" target="_blank"><img src="http://www.bornprettystore.com/affiliate_show_banner.php?ref=1336&affiliate_pbanner_id=1894" border="0" alt="Lovely Hello Kitty Diamante Red Bowknot Princess Bracelet"></a>




 αν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς τα καλούδια αυτά σας έχω εκπτωτικό κουπόνι. coupon is EMAW10 και θα έχετε το 10% off

Tuesday, December 4, 2012

Body Shop foundation review




Γεια σας,
Ακόμα ένα review και αυτή την φορά χαίρομαι πραγματικά για την αγορά που έκανα από τα body shop της Θεσσαλονίκης .
Το προϊών που αγόρασα, είναι το  foundation spf 15 no 02 είναι ένα καταπληκτικό  foundation  έχει μέτρια προς πλήρη  κάλυψη και πραγματικά ματ ,με αποτέλεσμα αν θελήσω να μην φορέσω πούδρα ώστε να έχω ένα ποιο ελαφρύ μακιγιάζ και να μην φορτώσω με πολλά προϊόντα το πρόσωπο μου, να  έχω αυτήν την επιλογή.
       Με 1 ½ πατημασιές  από την πολύ βολική αντλία που έχει, καλύπτω όλη την επιφάνια του προσώπου μου με τα δάκτυλα μου και όχι με πινέλο.Στο συγκεκριμένο προϊόν έχω βολευτεί ποιο πολύ τα δάκτυλα παρά πινέλα ,στην συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι αρχίζει και παίρνει μια πολύ όμορφη υφή. Γίνετε ματ και πουδρένιο. Πολύ μαλακό στο άγγιγμα και πολύ ευχάριστο και ελαφρύ.



    Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά και αυτό το εκτιμώ γιατί δεν μου αρέσουν τα προϊόντα με άρωμα .Η διάρκεια του είναι πολύ καλή 8 ώρες σίγουρα μετά αρχίζει και γυαλίζει σε μένα που έχω μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα.

   Το έχετε δοκιμάσει εσείς?

Sunday, December 2, 2012

Καθαρισμός ψεύτικων βλεφαρίδων


Καθαρισμός ψεύτικων βλεφαρίδων,

Καθαρισμός ψεύτικων βλεφαρίδων,
Εγώ όπως έχω διαπιστώσει αλλά και πολλές άλλες κοπέλες, δεν γνωρίζαμε πώς να καθαρίσουμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες μας, με αποτέλεσμα εγώ τουλάχιστον να τις χρησιμοποιώ ξανά όπως είναι με την παλιά μάσκαρα πάνω και να φροντίζω να μην προσθέσω και άλλη μάσκαρα ώστε  να μην γίνω χάλια.
Έχω βρει αυτών τον τρόπο που πολύ εύκολα μπορούμε να τις καθαρίσουμε και να τις ξανά χρησιμοποιήσουμε σαν καινούριες.
Είχα σκοπώ να βάλω φωτογραφίες με οδηγίες αλλά προτίμησα το βίντεο. Εδώ μπορετέ να δείτε αναλυτικά και πολύ απλά τον τρόπο.
Ελπίζω να βοήθησα για τυχών απορίες η διευκρινίσεις περιμένω τα σχόλια σας .
Να έχετε μια θαυμάσια ημέρα.
 Εδώ  μπορείτε να δείτε το βίντεο :-D

Θα χαιρόμουν αν κάνατε εγγραφή στο blog μου 

MUA cosmetics review GR